Transport si retururi

PeCanvas.ro - Tablouri Canvas Premium (pecanvas.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • Curier rapid, Livrare in 3-5 zile, 25,00 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500,00 RON
  • FAN Courier, Livrare in 1-2 zile, 25,00 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 500,00 RON
  • EXPRESS 4 ORE Constanta, 80,00 RON
  • Ridicare din magazin, Store Pickup type

Alte locatii

  • Ridicare din magazin, Store Pickup type


Site-ul PeCanvas.RO comercializeaza in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul PeCanvas.RO intra sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate in mod clar, dupa specificatiile prezentate de consumator (Cumparator).

Transportul

Veţi primi bunurile comandate în termen de maximum 3 zile lucrătoare de la data confirmarii comenzii. În perioadele de vârf pentru cumpărături şi în perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult. Taxa de transport este de 25 LEI, in functie de marimea coletului dvs, iar pentru comenzi mai mari de 500 LEI transportul este gratuit.

Transportul se efectuează la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul României. Puteţi alege metoda de livrare care vi se potriveşte cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.

Informaţii privind exercitarea dreptului de retur ( retragere)

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Pecanvas.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole nepersonalizate cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului"

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma Nova Copy SRL, str. George Cosbuc, nr. 1, Constanţa, jud. Constanţa pe propria cheltuială. In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi, nu ajung la noi in starea in care le-am trimis, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

De asemenea produsele trebuie ambalate corespunzator astfel incat sa nu fie deteriorate pe durata livrarii.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim aceasta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate.
Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții: dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online pecanvas.ro

Produsele personalizate NU se pot returna.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită.

Societatea Nova Copy SRL isi rezerva dreptul de a schimba aceste conditii fara o notificare prealabila.